Om oss

Malin Gustafsson: Saxofon & slagverk

Är på pappret både saxofonist och slagverkare men skulle själv vilja titulera sig som musikant. Har studerat vid musikhögskolorna i Arvika, Stockholm och Oslo. Finner stor glädje i att skapa musik både som musiker och kompositör/låtskrivare. Har jobbat som musiker i många olika sammanhang så som i Operan i Oslo, Värmlands sinfonietta, Norrköpings symfoniorkester, Marinens musikkår & Saxofonkvartetten Rollin ́phones. Malin driver sitt egna produktions/skivbolag eM-Productions. Jobbar där med egen låtskrivning samt cowrites med andra låtskrivare. Ingår i ett projekt som heter Soundmasters som har sitt säte Skara där man bla skriver musik mot andra artister. eM-Productions har tillsammans med Kulturstugan gjort barn/sångboken “Ett dussin russin” som handlar om årets alla månader. Denna har bla varit med på Göteborgs bokmässa.  

 

 

 

 

 

 

 

Andreas Lindgren: Orgel och piano
Pianostudierna påbörjades tidigt med Eva-Karin Johansson, Leif Lindberg och Madeleine Bondesson som lärare. 1989 avlade Andreas kantorsexamen och året därpå kyrkokantorsexamen vid Oskarshamns Folkhögskola. 1996 följde så organistexamen från Malmö Musikhögskola. Här studerade Andreas piano för Hans Pålsson och orgel för Karin Nelson, Hans Hellsten och Mikael Wahlin. Efter det har Andreas arbetat i nära sex år i Markaryds församling och är sedan våren 2002 organist i Mariakyrkan i Båstad. Han är ofta anlitad som ackompanjatör och pianist i en rad olika sammanhang, alltifrån duokonstellationer till storbandsgrupperingar. Repertoaren sträcker sig likaledes över hela skalan, från det finstilta klassiska till den svängigaste jazzen. Han är dessutom medlem i Evert Taube-sällskapet. Andreas kopplar gärna av med bär- och svampplockning och andra naturnära aktiviteter. 

 

 

 

 

 

Frida Engström: Sång
Sommaren 2011 avslutades kandidatexamen i Opera på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Som avslutning gjorde hon huvudrollen Susanna i Figaros bröllop av Mozart på Folkoperan i Stockholm och har tidigare även gjort 1:a försäljerskan i Silversjön av Kurt Weill på samma scen. Direkt efter sommaren anställdes hon av Nordisk Kammaropera för 2 roller i den nyskrivna operan ”Evigt din Mozart” som spelades på anrika Confidencen i Stockholm hösten 2011. Även om operan är det hon satsat på i första hand har hon sitt hjärta i flera genrer och älskar arbetet med GLÖD där hon får utlopp för detta.
Skåne är hennes hem oavsett vad eniro säger och när inte musiken kräver hennes tid spenderar hon den helst med familj och vänner där hemma.